terima kasih

Selasa, 28 Jun 2011

HILANG...

assalamualaikum...
harini kan nafsu makan BT kan dah hilang.
TIBA TIBA.. hihihihihi.
sukanye hati BT.
erk....
patut ke BT suke...
suke lah kan...
selama BT hidop atas dunia ni kan, BT asyik dgr org crite, bila diorg saket, diorg jd kurus.
tp BT ni lain pulak...
bila BT saket, time tu la berat badan BT naik.
apsal tah...
jd oleh kerana ade kesempatan mengurus time tak sehat ni kan...
haruslah BT gembira...
BT ni teringin sgt la nak kurus sekali sebelum BT mati...
best kan kurus...
ringan ke?
sure ringan kan kan.
kalau dok atas kerusi plastik sure tak patah..
tp BT i takde la beso beno smpi kerusi bleh patah.
kekekeke.
ok la....
korang layan utube ni pulak ye...
wassalam.



(psssstttt, BT tak tgk video ni smpi abis. ape ending die pun BT tak tau. kalau la kata kluar yg tak sepatutnye, korang maapkan je BT iye.)

2 ulasan:

Andrik McVean berkata...

semoga cepat kurus

bonda_tie berkata...

hihihi, tq tq.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...