terima kasih

Rabu, 29 Jun 2011

kepala hotak

assalamualaikum...
eh BT bukan marah la...
tu tajuk khas utk kepala dan hotak BT...
yang dah masuk 3 minggu dah nih asyik la merengek...
hadoi...
tah ape le yg ade dalam kepala BT ni pun idak le BT tau...

ni BT kekununnye tgh berehat la ni tenangkan fikiran...
ye la.... mana tau kot nnt kepala bleh jd ok kan...
tak weng lg...
sambil tu BT blog walking la kan cari la kot jumpe solusi nak kasi baik kepala BT nih.
nak pegi wat fully check up takut pulak.
buatnye resultnye brain tumor ke hape kejadah nye ke... tak ke tekojut berok BT jdnye...
so kita buat buat bodoh je la layan fenin fenin lalat nih...
tp kan BT rasa tarap fenin BT ni bukan lalat lg dah.
dah tarap fenin fenin gajah dah nih.
kekekekeke

ok sambung crite blog walking BT td.
so BT pun jumpe la satu blog ni ha...
katanye jgn tgk laptop...
miahahahaha...
BT ni kalau tak tgk laptop bkn kata fenin dah...
bleh saket jantong belobang wooooo.
laptop dan diriku sukar dipisah kan...
nak wat camno kan....
dah serasi le kata kan...
hmmmmm...
agak agaknye kalau time tgk laptop tu BT guna sun glasses, bleh tak???
kekekeke.
ok takpe.
BT rerdupkan cahayanye...
jom kite try...

ok korang....
doakan kepala BT ni cepat baik hokay.
wassalam.

2 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

dah baik ke belum nih?

bonda_tie berkata...

harini alhamdulillah dah kurang dah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...