terima kasih

Jumaat, 17 Jun 2011

5S

salam semua...
hari ni berjalan seperti biasa..
takde ape yang istimewa...
pagi td BT pegi sekolah mcm biasa dan berleter berleter juga macam biasa..
harini tak masak.
tapau aje dari kantin...
balik seperti biasa jemput anak anak dari taska dan rumah pengasuh.
yang besar besar mmg bersekolah dgn BT.
jd mudah lah kan.

sampai rumah, ruang depan rumah dah siap bercat cantek...
alhamdulillah...
seronok BT tgk.
tp kawasan sekeliling yg bercat tu mmg la caca marba lg.
tu la BT ingat cuti 2 hari ni kene all out di rumah ni.
lg pun takde rancangan nak ke mana mana pun.
BT ni mmg lemak sket tang mengemas ni...
selalu tersilap kemas.
susun atur perabut sure nmpk janggal.
BT berazam kali ni usaha BT akan menghasilkan suasan yang indah kat rumah BT nih.
insyaallah...
itu yg BT tgh sebok mencari maklumat tentang 5S ni....
hihihihihi.
nak kemas rumah guna 5S ye...
iye la, kalau tak tau kene la belajarkan...
apa salahnye...
tp berguna juga ape yg BT dapat td.
tak caya cube google tentang 5S ni...
tp BT percaya, kat luar sana pasti ramai ibu ibu yg terel bab kemas rumah ni.
5S dalam kepala die aje.

ok la semua ye....
sampai sini dulu...
semoga hujung minggu anda semua indah seindah suria.
wassalam.

4 ulasan:

CM berkata...

salam...

bonda tulis bebanyak tau,,

bonda_tie berkata...

salam cm,
ok ok. jgn risau.
dah byk kumpul bahan dah ni.

hani@debumelukut berkata...

Salam kenal BT, nice blog u got here.

bonda_tie berkata...

salam hani,
tq for your visit.
selalu selalu la dtg ye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...