terima kasih

Khamis, 16 Jun 2011

apple crumble BT

salam semua...
semalam ptg agak panas...
BT pulak tetibe rasa nak makan apple crumble...
apple hijau pun byk berlambak kat rumah.
wah... gaya bahasa BT dah kembali santai la...
maybe sbb haritu demam kot...
itu yang jiwa sastera tibe tibe muncul tu.
nasibbaik yg timbul tu jiwa sastera...
kalau jiwa rock yang timbul, tak ke naya dibuatnye.
ok la jom tgk rupe apple crumble BT nih.
resepinye BT amik dari blog kawan BT si naz.
bleh la ramai ramai jengah ke blog naz.
bukan kata apple crumble...
malah macam macam adaaaaaa.
jom jgh blog naz.

ini rupa apple crumble tu usai keluar dari oven....
maybe sbb BT guna loyang yang terlalu besar so die tak nampak tebal.

ini pula rupenye biler Bt keluarkan sikit ke pinggan.
tak tau la betul ke tidak rupe apple crumble ni cenggini.
sbb ni la pertama kali BT buat mende ni.
tp rasanye mmg enak sekali.

ini pula dinner kami malam td.
BT goreng ikan dory bersama tepung kentaki...
dimakan dgn salad dan kentang goreng...
berselera anak anak makan...
tekak budak budak sekarang mmg gini saje ye.
zaman kite dulu kalau takde sambal mmg la tak makan kan?

ok la....
sampai sini dulu catatan BT.
salam manis dari BT utk semua...


2 ulasan:

Naz berkata...

Assallamualaikum BT..

Dah Cuba apple crumble ni yer? Sedap rasanya kan.. Apple crumble ni boleh gak dimakan dgn aiskrim @ kuah kastad..

bonda_tie berkata...

waalaikumsalam naz,
dah dah.
wah kalau makan dgn aiskrim dan kuah kastad maka makin tambun la BT nanti.
hihihihi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...