terima kasih

Ahad, 26 Jun 2011

ke TIBA an

assalamualaikum...
entry kali ni agak peribadi bentuknye.
teringat plak fasi blog masa BT kursus dalaman kat sekolah semalam kata...
bagi saya, saya tak minat nak tulis blog.
saya lebih suke privasi...
pendapat masing masing kan.
bagi BT pulak BT mmg kaki kecoh.
ayat 'ko ni memang kecohlah' tu mmg sinonim giler ngan BT.
tak kira kat mana pun.
i born to be kecoh.
and i'm proud to be kecoh.
miahahahahaha.
tp kecoh kecoh pun ada batasannye dek.
kalau takde batasan naya BT.
hihihihi.
ok petang ni BT nak cerita pasal perkataan TIBA.
yang bila kita doublekan ia menjadi TIBA TIBA.
BT ni mmg selalu diganggu oleh perkataan ajaib ini.
tiba tiba rajin.
tiba tiba malas
tiba tiba sayang
tiba tiba benci
tiba tiba pandai
tiba tiba b*d*h(kekekeke)
tiba tiba lapar
tiba tiba kenyang.
tiba tiba sehat
tiba tiba saket...
ish...
segalanye tiba tiba.
jarang ada sebab yang logik dalam kehidupan BT ni...
sekarang ni entah pasal ape mood BT mmg dah lari dari skala normal.
td tiba tiba BT nangis...
apsal?
jgn tanya.
BT tak tau. huhuhuhuhu.
cume time BT termelelehkan ayer mata tu BT dgr bunyi gitar...
apakah????
apa kene mengene bunyi gitar ngan ayer mata pun BT tak tau.
lalalalalalala.
tang nangis ni lg la selalu tiba tiba nye.
smpi anak anak BT sume dah tak heran.
diorg siap bleh ckp lg. eh mak nangis dah?
atau kalau teruk dan buruk sgt muke BT kan, diorg akan kata, diam diam mak nangis.
kekekekeke.
kenapa?
jgn tanya.
BT tak tau.

so oleh kerana BT punye mood mmg bergelora petang petang buta ni....
maka entry pun kasi gelora la kan.
huhuhu.
ok la...
bt nak try baring dan tgk hantu kak limah balik rumah.

semoga takde perkara pelik yang tiba laki.
amin...
BT sayang korang.
wassalam.

2 ulasan:

CM berkata...

tiba-tiba cm gelak...baca n3 ni
tiba-tiba cm bertambah sayang kt bt tau,,

bonda_tie berkata...

cm,
Kekeke. Tq tq tq.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...